pakketten

The Wedding Woman gunt iedereen die gaat trouwen de mooiste dag van hun leven.
Toch komt hier nog vaak veel geregel bij kijken wat onnodig hoge kosten en stress met zich meebrengt, omdat je verschillende diensten op verschillende plekken moet halen.
Bij The Wedding Woman hebben wij onze krachten gebundeld en zal ons team je in de watten leggen en je een aanloop naar en trouwdag zelf om nooit te vergeten geven.

Er zijn drie verschillende soorten pakketten, afgestemd op jullie eigen wensen en kleuren.
Bekijk ze rustig en plan een vrijblijvende afspraak, zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen en jullie zo goed mogelijk bij jullie bruiloftwensen kunnen bijstaan.

In de totaalpakketten bied ik de volgende diensten aan: bruidstaart; haarstyling/ visagie + nageldesign decoratie; bruidsboeketten en corsages; fotograaf en filmmaker voor de foto’s en een weddingmovie een one month to be fit traject, waarbij het bruidspaar samen of apart persoonlijke voedingsschema’s en trainingsschema’s krijgen om nog net de laatste pondjes eraf te krijgen om zich zo op en top fit te voelen.

Golden Package

 • Visagie en haarstyling
 • Bruidsboeket en corsage

Binnen de Golden package verzorgen wij de Visagie en haarstyling opdat de bruid er adembenemend uit zal zien.

Daarnaast zit er in dit pakket het bruidsboeket en een corsage.

Pakket Platinum

 • Visagie/haarstyling
 • Fotograaf
 • Bruidsboeket/corsage
 • Taart

Pakket Diamond

Dit pakket neemt echt alle belangrijke dingen uit handen, zodat je alleen nog de locatie zelf hoeft te regelen.

 • Visagie/haarstyling
 • Bruidsboeket/corsage
 • Taart
 • Fotograaf
 • Videograaf
 • Weddingfit

De bruidsboeketten zijn van zijde en lijken net echt. Ze zijn precies als op de foto’s. Wij hebben hier speciaal voor gekozen, zodat je altijd dat aandenken hebt aan die mooie dag. Je kunt deze gewoon als boeket bewaren of op

Visagie en haarstyling wordt gedaan met een proefsessie vooraf.
Taart en bruidsboeket/corsage kunnen op elkaar aansluiten door bijv zelfde kleuren te gebruiken en laten terugkomen in beide of een gewenst thema te kiezen.

De fotograaf zal, indien gewenst, voorafgaand een kennismakingsgesprek met het bruidspaar hebben om zo, zo goed mogelijk op de wensen van het bruidspaar in te kunnen spelen.
Zij zal de hele dag bij jullie zijn om zo de mooiste herinneringen op foto te kunnen leggen. Wat ook zo speciaal aan deze spontane fotograve is, is dat zij een droneshots maakt waar mogelijk.
Binnen twee weken na de bruiloft zal zij een sneak preview sturen en binnen een maand zullen er minimaal 200 bewerkte foto’s in een online galerij te zien zijn die u kunt downloaden.
Maak hier kennis met Eline de fotograaf

Bij de videograaf zal ook voorafgaand, indien gewenst, een persoonlijke kennismaking plaatsvinden om zo te weten wie er op zo een intieme dag alles op video zal vast leggen.
Ook hij zal de hele dag op die speciale dag erbij zijn en na afloop ontvangt u een prachtige film van ongeveer een kwartier.

Het weddingfit traject zal gedaan worden door een gediplomeerde fysiotherapeut/personal trainer.
Hierbij kunt u kiezen voor één of twee maanden. U krijgt voor beide personen van het bruidspaar op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s. Er zal wekelijks online contact zijn om zo het optimale uit dit traject te halen.
Klik hier om kennis te maken met jullie personal trainer voor de komende maanden!

Als u ook slaagt voor een jurk bij The Wedding Woman krijgt u dit als bonuscadeaus:

 • Een mini album (15×15) twv €
 • 10% korting op een jurk voor een van u toekomstige bruidjes (vriendinnen, familie jij mag kiezen aan wie je die korting geeft)
 • Een sieraad of haarstukje naar keuze twv 75€
Open nu de chat
1
Stuur ons een berichtje
Hoi. Leuk dat je contact met ons opneemt. Waar kan The Wedding Woman je mee helpen?